Mára Valér a Nagy falhoz szervezett egy buszos túrát, aminek keretében eljutottunk egy selyem múzeumba (selyemtermékek boltja), egy Jade megmunkáló múzeumba (igazából ez is egy bolt), ismét teázhattunk tradicionális pötty csészéből (persze teabolt) és részt vehettünk egy 30 perces talpmasszázson is (itt ne árulnak semmit?).

A Nagy fal hihetetlenül látványos volt és edzésnek sem utolsó, ha az ember fut felfele. Igazából a fal nem más, mint egy igen jól kivitelezett lépcsősor gyönyörű kilátással.

A masszázs egy tíz perces beszámolóval kezdődött, hogy miért is jó ez nekünk és, hogy rengeteg tibeti csodaszert vásárolhatunk meg, amitől szépek és egészségesek lehetünk. A mester, akinek szegénynek hullott a haja és a fogai is igen csak megsárgultak már, saját példáján mutatta a szerek hatékonyságát. Háááát......nem volt túl hiteles. A talpmasszázs mindenesetre jól esett, csak ne tukmálták volna folyton közben a csodatévő szereket, amiket nem kötelező megvenni ugyan, de ellenkező esetben a mester megharagszik a masszázst végző tanulójára. :)

Power Pig, alias Goyo:)
A nap terméseként a csapat újabb tagjának lett kínai neve: 强壮猪 (qiangzhuang zhu)

De szép lassan véget ér az önfeledt szórakozás, holnap délután már elmegyünk edzeni egyet 13:30-tól, utána orvosi vizsgálat és mérlegelés, korán alvás, mert 2-án itteni idő szerint reggel 9-től kezdődik az igazi móka. 9-től 13-ig lesznek az első körös meccsek a Pankrációban és este 19-tól 22-ig pedig a döntök. Közte pedig a Grappling ereszd el a hajamat lesz. Nincs még nagy izgalom, de már izgatottak vagyunk, mindannyian várjuk mennyire sikerült a felkészülés. Ma délután kiosztották a versenyruháinkat is. A Grappling szerkó nagyon baba, de a pankrációs ruha igazi kecskepásztor hangulatot idéz. Ha valakinek netán lenne egy kisebb nyája, simán elterelhetnénk Á-ból B-be:)
Kaptunk két pár kesztyűt és sípcsontvédőt is. Ez azért kárpotól.

Aki a válogatott képeinkre kíváncsi, az keresse a bushidokempo oldalon lévő galériát, amit folyamatosan frissítünk! Ízelítőnek pár kép:

A bejegyzés trackback címe:

https://octagonkempo.blog.hu/api/trackback/id/tr612261908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása