quess who's back

2010.09.19. 19:56

Bár rég nem jelentkeztünk, azért a kemény munka és az edzés nem szünetelt.
Szeptember 1 óta nálunk is véget ért a nyári pihi és bár még csak kis létszámmal, de lelkesen edzünk.
Az épp aktuális motiváció a Gorlicei EB Szeptember 24-től 26-ig ahol az Octagon Kempo is képviselteti magát Pankrációban.
Itt a Grappling és a Gi-s földharc mellett már a Combat Grappling is helyet kapott, ami a Pankrációhoz hasonló, de lényeges különbség, hogy itt a fej is támadható és nem kell pásztor ruhát (Endyma) viselni.
A Pankráció szombaton fog lezajlani, egész napra el vannak osztva a meccsek és reményeink szerint az esti döntőkben is ott leszünk még. Az Ukrán srác, aki zsinórban nyeri a 70kg kategóriát (és még mindig nem tudjuk mivel etetik, hogy ilyen erős), nagyon valószínű, hogy ő is ott lesz. Azonban már láttuk mi a ravasza, szóval fel vagyunk készülve erre is. Bár kissé szokatlan még ez a szabályrendszer, a pekingi verseny sok jó tapasztalattal és ötlettel gazdagított, amit most ki is fogunk játszani.

A bejegyzés trackback címe:

https://octagonkempo.blog.hu/api/trackback/id/tr882308401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása