...így Valér ma a nagy melegre való tekintettel „egy pizsi alsónak látszó gatyában” és strandpapucsban közelítette meg a látnivalókat:) Senki nem használja a kezét ásítás vagy tüsszentés közben, kivéve ha orrturkálásról van szó, mert azt gátlástalanul mindenhol. Valószínűleg ezért van hosszú kisujjkörme a paliknak. Viszont cserébe azért hogy face to face végignézel a metrón egy turkászást, nagyon segítőkészek ha látják, hogy nagyon értetlenül bambulsz, mert nem tudod merre kell menni. Rögtön hárman is ugranak, hogy útbaigazítsanak:)

Megtudtuk azt is, hogy azért járnak sokan esernyővel negyven fokban, hogy nehogy lebarnuljanak, mert a földeken dolgozó parasztok bőre van megpirulva és nehogy valaki azt higgye ők is abba az osztályba tartoznak.

Néhány kép arról merre jártunk ma:
Temple of Heaven, Pekingi utcák, plusz pár videó, amit érdemes megnézni! :)
A megnyitó ünnepség fináléja
friss finomság (18+)
Techno-nagyik a parkban (X-factor trailer coming soon, China's got talent?)
kempobalett a főutcán (starring: Goyo, Xisi [ejtsd: ksztyítyső]) Megjegyzés: A Valér később jött csak ki a Starbucks Cafe-ból és nem értette min szakadnak bent a kínaiak a röhögéstől.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://octagonkempo.blog.hu/api/trackback/id/tr352259397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bbking 2010.08.31. 09:04:25

Sok sikert itthonról!
süti beállítások módosítása